Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.01.2012 21:46 - 25 ситуации, в които не трябва да се извиняваш
Автор: topnews Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 1028 Коментари: 0 Гласове:
3



Статистиката показва, че ние, момичетата, по-често поемаме вината, отколкото момчетата - и това е така, не защото те не искат да кажат „Съжалявам!“, а защото според тях не всяка сконфузна ситуация заслужава извинение. И знаеш ли какво? Те са прави. Вземи пример от силния пол и спри да се извиняваш за щяло и нещяло.

1. Когато искаш да платиш само това, което ти си изяла

Представи си, че с най-добрата ти приятелка си купувате рокли от един и същи магазин, но нейната е три пъти по-скъпа от твоята. Няма да й предложиш да си разделите сумата, нали? Защо тогава трябва да го правиш със сметката от обяда?

2. След като стане ясно, че си била права
Една от най-любимите ти фрази е: „Аз сгреших. Ти беше права“. Не разваляй момента като се опитваш да накараш сгафилия да се почувства по-малко глупав.

3. Преди да си дадеш мнението
Ако някоя приятелка те попита какво мислиш за новия мъж, с когото излиза, не започвай със: „Съжалявам, но...“. Бъди тактична, но непоколебима – ти си добра приятелка, защото й казваш, че заслужава някой по-свестен.

4. След като откажеш покана
Не си хаби енергията да измисляш учтиво извинение за това, че няма да присъстваш на училищното празненство, в което ще участва най-добрата приятелка на племенницата ти. Малката едва ли ще се разплаче, че точно теб те няма.

5. Когато го инструктираш как да те възбуди
Ако той няма никаква идея къде и как да те докосне, къде и как да те целуне и изобщо какво да направи, за да те запали, сигурни сме, че ще се намери друг, който ще знае. Но ако харесваш него, по-добре му прошепни какво да направи.

6. За това, че си отишла сама на парти
Всички знаят, че най-яките купони стават, когато поканените отидат без гаджетата си.  

7. По време на соло сесия
Ето какъв е планът: започни да се чувстваш гузна, че го правиш в момента, в който и твоето момче започне да се чувства гузен – това ще се случи точно... никога.

8. Имаш странни удоволствия
Манията ти по сериалите, по дневния хороскоп, както и склонността ти да вдишваш суровото тесто за козунаци, когато никой не те гледа... покажи ни някой, който няма нито един странен или глупав навик и ние ще ти покажем един скучен сноб, когото никой не харесва.

9. Когато го караш да те чака
Хей, ти му правиш услуга – сега той има време да отвори още една бира, да си изгледа мача или да те изпие с очи, докато обличаш малката си черна рокля.

10. След като изтриеш някои от Facebook приятелите си
Истинските ти защитници в тази ситуация: супедразнещите статуси, ежечасовото сменяне на профилната снимка, досадните покани за игри или приложения. Това си е повече от достатъчно!

11. Мразиш сериали, които другите обожават
Обикновено не се извиняваш за това каква музика слушаш, нали? Защо тогава искаш да се оправдаваш, че не гледаш Как се запознах с майка ти, Отчаяни съпруги или Стъклен дом.

12. Когато не отговаряш веднага на sms-ите
Все пак ако е било толкова спешно, този, който ти е изпратил съобщението, е можел да ти звънне.

13. Когато слагаш „спешно“ на мейлите си
Всъщност идеята на флагчетата, звездичките, удивителните и т.н. в мейлите е да са дразнещи. Точно, защото са толкова досадни хората ти дават точно това, което искаш, само и само, за да спреш да им изпращаш такива писма.

14. Скъпите ти покупки
Когато изкарваш повече пари от приятелите си, започваш да носиш по-скъпи дрешки и да ходиш на по-луксозни ваканции. И в това няма нищо лошо. Заслужила си си тази заплата, затова се гордей с нея.

15. Разнежваш се, когато видиш бебе
Ами бебета са толкова малки, невинни и сладки. Как да им устоиш?

16. Разнежваш се, когато видиш коте
Милионите фенове на Keyboard Cat във Facebook не могат да грешат.

17. Когато се присмиват на стария ти модел gsm
Гаджето ти може да се присмива на дървения ти мобилен телефон, колкото си иска – много бързо ще млъкне, когато случайно изпусне суперскъпия си iPhone в тоалетната чиния.  

18. Да си поръчаш завъртян коктейл в някой клуб
Ако някой стои зад бара и към него се обръщат с „Барман“, значи той би трябвало да може да ти забърка страхотно ябълково мартини.

19. Ако не намираш някой за привлекателен
Това, че е мил, че се облича добре и че е от добро семейство не променя факта, че в лицето прилича на булдог.

20. Когато работиш по време на почивка
Да, малко е тъпо, че приятелите ти трябва да търпят висенето ти пред лаптопа, но това, че си толкова отдадена на работата си е една от причините все още да имаш такава.

21. Не обичаш да разменяш дрехите си с приятелки
Ако някой ще разлива червено вино върху уникалната ти сатенена рокля, по-добре това да си ти.

22. Да признаеш, че не обичаш да готвиш
Защо да си губиш времето да готвиш нещо, което е само наполовина толкова вкусно, колкото китайското, което понякога си взимаш за вкъщи?

23. Не си харесваш новата прическа
Ако фризьорът ти не е единственият, който ще се прибере вкъщи с ужасен гейски бретон, тогава и ти не бива да си единствената, която трябва да се извини.

24. Изръсила си се за дреха, от която нямаш нужда
Когато в любимия ти магазин е останало само едно кожено яке от твоя размер, а ти и имаш в себе си точно толкова пари, колкото струва. Това не е „глезене“. Това е съдба.

25. Флиртуваш безсрамно
Твърдо вярваме, че флиртуването е едно от най-важните житейски умения, които трябва да притежаваш. Не се извиняваш, че умееш да организираш времето си, нали?

Източник: cosmopolitan.bg






Гласувай:
3


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: topnews
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 299904
Постинги: 167
Коментари: 44
Гласове: 252
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031