Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.01.2012 13:38 - Алисия съжали, че е кръстила детето си на Валери
Автор: topnews Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 1054 Коментари: 0 Гласове:
4



image  
Алисия, Валери и Валери-младши

Алисия осъзнава, че е допуснала грешка с Валери…И то толкова голяма, че не е трябвало да кръщава детето си на него. Певицата не може да си намери място, че Валерко-младши ще бъде свързван с неверния Божинов през целия си живот:

„Съжалявам, че кръстих сина си на Валери. Това име ще му тежи цял живот!“ – такава е горчивата равносметка на Алисия. Колкото тъжно, толкова и жалко бе обсъждането на интимния живот на бившата двойка. Те направиха всичко възможно, за да може детето им да се срамува някой ден. Сега  Алисия осъзнава, че грешките от миналото й ще бъдат за сметка на сина й. Тя се кахъри, че той няма да има собствен живот и навсякъде ще го мислят за връзкар и натегач заради името на Божинов.

Вероятно Алисия се е замислила затова заради сегашното си гадже Ники Михайлов, който цял живот е в сянката на баща си и чиито успехи на родна почва винаги ще бъдат свързвани с поста и положението на Боби Михайлов.

Ситуацията с Валери-Младши, обаче, е коренно различна. Фолк певицата таи надежда, че детето й ще бъде далеч по-разумно от майка си и баща си, взети заедно:

„Когато порасне, нека сам да избере своя път и да започне на чисто, без да носи тежкия кръст на популярните си родители. Сега, ако мога да върна времето назад, бих му дала друго име, защото осъзнавам, че ще му бъде тежко да носи това“ – кае се Ася пред в. „Галерия“.

Певицата изрази своето недоволство от нахалните папараци, които снимали лицето на детенцето й без разрешение и го изтипосали на корица на списание. Тя е възмутена, че не се спазват законите и няма елементарна етика.

Неотдавна певицата бе обвинена, че сама разпространява ужким папарашки снимки на себе си и Ники Михайлов, за да подразни бившия си. От тогава, до сега, новата двойка преживя доста обиди и хули от страна на Николета Лозанова и нейните фенове. След дългата криеница Ники и Алисия дадоха общо интервю, за да покажат, че са сериозни в намеренията си един към друг.

Феновете на фолк изпълнителката с нетърпение чакат двамата да се задомят и да имат общо дете, защото смятат Михайлов за класи по-добър от Божинов.

Източник: kliuki.bg





Гласувай:
4


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: topnews
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 301172
Постинги: 167
Коментари: 44
Гласове: 252
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930