Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.01.2012 18:58 - Красиви трикове, които ще те отличат от другите - 3 част
Автор: topnews Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 873 Коментари: 0 Гласове:
4




 

image
Снимка: Катрин Хейгъл (БГНЕС) 20. Подчертай веждите си. Направи светлите си арки по-забележими, като нанесеш върху тях сенки за вежди (избери такива, които подхождат на естествения им цвят). Ако са тъмни, ги приглади с четка нагоре, което мигновено ще отвори очите ти.

21. Разнообрази кока си. Увий около ластика разтягаща се блестяща гривна или гердан за шик ефект.

22. Извий миглите си. За супер закачливи ресници добави сночпе изкуствени и след това ги извий заедно с естествените ти мигли, така че да се слеят. Накрая нанеси спирала, която да ги оформи.

23. Подготви лицето си за снимка. Светкавицата на фотоапарата ти може да размие тена ти на снимките. Затова добави течен бронзант на изпъкналите части на лицето ти – чело, кост на носа, скули и брадичка, който ще привлече светлината и кожата ти ще засияе великолепно.

24. Насити клепачите с цвят. Нанеси сенки с пръст вместо четка – така цветът ще е по- интензивен и дълготраен.

25. Ароматизирай косата си. Косата е като пулсна точка: тя задържа ароматните молекули дори повече от кожата. Възползвай се от това! Пръсни няколко пъти върху кичурите си и ти гарантираме, че ще се задържи дълго.

image
Снимка: Ева Лонгория (БГНЕС) 26. Удвои линиите. Очертай вътрешния ъгъл на очите си с черно, а външния – с цветен молив или течни сенки. Пробвай с един от тези супер готини цветове за парти: искрящо синьо или лилаво.

27. Озари веждите си. Топни малкия си пръст в блестящ гел (glitter) и мини през арките си, за да заблестят.

28. Направи най-гладката опашка. Напръскай косата си със спрей гел, за да укроти хвърчащите косъмчета. След това наведи главата си надолу, хвани косата си в опашка на темето и завържи с ластик, преди да се изправиш (така ще избегнеш неравностите).

29. Придай повече обем на гривата си. Смени пътя на косата си след това тупирай за повече обем. Направи новия път точно над арката на веждата ти, за да привлечеш внимание върху очите си.

30. Носи червено червило. Нанасяй този страхотен цвят много внимателно върху устните си, за да не се получи обратен ефект. Нанеси един пласт и след това попий със салфетка. Поръси салфетката с прозрачна, прахообразна пудра и отново притисни към устните си. Така пудрата ще полепне по повърхността, създавайки матиран ефект, който ще предпази цвета от размазване.

31. Напласти лака си. Нанеси един слой лак (избери по-ярък цвят, напомнящ за лятото) върху ноктите на ръцете и краката ти. След това сложи отгоре лак в подобен нюанс, но с блестящи частици. Така резултатът ще е много по-впечатляващ от този, ако покриеш само с безцветен, блестящ лак.

32. Прикрий несъвършенствата. Няма да ти отнеме повече от пет секунди да разнесеш кремообразен коректор върху клепачите ти. Тънката кожа там често изглежда зачервена (поради възпаление или търкане) или синееща (заради вените), което може да промени цвета на сенките. Основата с коректора ще направи всеки цвят по-наситен и истински.

33. Разкрий звездна усмивка. Добави блясък на зъбите си, като ги натъркаш с кръгови движения с вътрешната страна на портокалова кора. Тексурата й помага да се отървеш от петънцата по зъбите ти.


Източник: cosmopolitan.bg





Тагове:   кожа,   усмивка,   коса,   очи,   трик,   секси,   красиви,


Гласувай:
4


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: topnews
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 300991
Постинги: 167
Коментари: 44
Гласове: 252
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930