Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.01.2012 09:25 - Домашно приготвена еротика
Автор: topnews Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 2300 Коментари: 0 Гласове:
5

Последна промяна: 13.01.2012 09:26

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Напълно наясно си, че ако искаш нещо да бъде свършено, както трябва, най-добре да си го направиш сама. И все пак... Наистина ли искаш да се превърнеш в порно звезда, макар и в съвсем интимна обстановка?

И така... Сдобихте се с доста добра нова дигитална камера, която е напълно оборудвана. И какво, мислиш, може да му хрумне? Съвсем учтиво да ти подшушне колко възбуждащо би било да заснемете дяволитите си занимания. Не си напълно уверена в решението си, но няма как да не си признаеш, че мисълта определено ти харесва. Освен това рожденият му ден наближава, а това ще му достави толкова голямо удоволствие, че...

image

Обмисли го!
Спри дотук. Изобщо помисляла ли си за последствията? Ами ако камерата случайно се повреди и се наложи да я отнесете в сервиз, а там интимните ви кадри блеснат пред целия персонал? Ами ако скъсате и те заплаши, че голото ти тяло ще се появи в интернет пространството, ако не останеш до него? Ами ако се разделите и без предупреждение наистина покаже интимните ти части в интернет пространството, след което прати филмчето до майка ти или новото ти гадже? А ако се окаже, че настоящото ти гадже не е мъжът на живота ти и няма да бъдете заедно до самия край, а следващият ти приятел иска да бъдеш звездата на неговото видео и е ужасно разочарован, че няма да ти е за първи път?

Това, разбира се, са само част от най-лошите сценарии, за които е редно да помислиш. Може пък твоят човек да е напълно нормално човешко същество и да не се превърне в отмъстително чудовище, след като се разделите, но дори по невнимание и абсолютно наистина без да иска може да не се погрижи подобаващо за съхранението на записа. А това, че името ти не е Парис Хилтън, не означава, че няма начин някой да направи пари от продажбата на похотливите ти изяви във виртуалното пространство. За секунди това, което си имала за интимно преживяване, може да се превърне в достояние на милиони потребители... Или както се случи на позната на една моя позната, може да поканиш цялата рода, за да гледате заедно касетата от сватбата ти и съвсем случайно по погрешка да пуснеш грешния запис...

imageЗадай си няколко съществени въпроса
Не се опитваме да те обезкуражим да запишеш фантазиите си, за да разгорещиш сексуалния си живот. Просто случаят изисква повишено внимание. Колкото и добре да смяташ, че познаваш някого, емоционалният стрес е способен да предизвика неочаквани реакции. Или както шеговито споменава Eldest* във форума на Cosmo: „Няма нищо лошо в домашното порно, стига да си сигурен в човека, с когото си. Но само в този случай. Иначе рискуваш да станеш звезда и "звездичката ти" да лъсне пред сума ти хора...“ И освен това... хайде да си го кажем направо. Мъжете са си мъже. За какво им е да правят секс, ако не могат да се похвалят след това? Добрата новина е, че това за щастие не се отнася за всички представители на силния пол, така че ще ти помогнем да провериш дали можеш да поемеш риска. Преди да се погрижиш за подходящата обстановка, настроение и да натиснеш бутона „запиши“, отговори си на няколко въпроса:

1. Сигурна ли си, че записът ще се съхранява на сигурно и недостъпно място?

2. Той съгласен ли е да ти предаде записа, ако скъсате, и това единственото негово копие ли  ще бъде?

3. Имаш ли му доверие, че ще запази в тайна това преживяване, дори да скъсате по неприятен начин?

4. Ако все пак най-лошото се случи – майка ти или новото ти гадже попаднат на записа – ще успееш ли да се справиш с последствията?

5. Наистина ли се чувстваш абсолютно удобно и спокойно?

imageРазгорещи home-made продукцията си
Ако след като съвсем  честно си отговорила на всички въпроси положително и все още имаш желание да пробваш, не ти препоръчваме просто да се излегнеш под прожекторите, без да си планирала внимателно продукцията си. Все пак искаш да ти доставя удоволствие и работата да е наистина добре свършена, а не желанието ти да се погледнеш в огледалото някога повече, да се изпари. Затова... погрижи се за всички детайли:
 

ЕКИП
Независимо колко разкрепостена мацка си, може би е най-добре – поради поне няколко причини – да се ограничиш до шоу с двама участници.

КАМЕРА
Ако решиш да направиш кариера от това, можеш да си позволиш „независим“ и безучастен оператор. Засега се ограничи с автоматичен фокус.

ЪГЪЛ НА КАМЕРАТА
Започни от „начално ниво“ и използвай статична камера, поставена на „безопасно“ разстояние. Чак когато добиеш увереност по време на снимките, можеш да продължиш експериментите и с по-близки кадри, стига да се чувстваш удобно.   

ОСВЕТЛЕНИЕ
Налага ли се да агонизираш от съжаление, след като си го направила и резултатът е... плачевен? За целта се погрижи светлината да бъде достатъчно приглушена. Освен че по този начин ще прикриеш частите на тялото си, с които не се гордееш, ще подчертаеш и предимствата си.

КОСТЮМИ
Ако „сценарият“ изобщо изисква да носиш дрехи, това, което ще сложиш върху себе си, зависи изцяло от теб и фантазиите ти. Все пак нека ти подшушнем едно палаво съветче... За да избегнеш бъдещи проблеми, можеш да защитиш лицето си от светлината на прожекторите със секси маска.



Източник: cosmopolitan.bg



Гласувай:
5


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: topnews
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 301200
Постинги: 167
Коментари: 44
Гласове: 252
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930