Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.01.2012 13:48 - Откриха мъртва отвлечената Мирослава от Перник; била убита веднага
Автор: topnews Категория: Новини   
Прочетен: 2685 Коментари: 0 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image
Мирослава от Перник

Има две задържани лица. На мястото е бил повикан и патоанатом, който установил, че Мима е била убита веднага след отвличането. За съжаление изчезналото момиче не успя да се върне живо при семейството си.

Открита беше мъртва изчезналата преди 2 месеца Мирослава от Перник в покрайнините на града, съобщиха източници на Frognews.bg. По случая има задържани лица, по думите на министър Цв. Цветанов те са двама, били познати на жертвата.

През последните седмици по случая се е работело много упорито, особено от страна на ГДБОП.  Днес, веднага след като са намерили тялото, бил повикан патоанатом от Перник на мястото, на което е открито мъртвото момиче. Според неговите заключения то е било убито веднага, още след отвличането.

Оттук нататък нещата са в ръцете на правораздаването, каза Цветанов.

Единият от двамата задържани за убийството на Мирослава от Перник се е самоубил с пистолет пред очите на полицаи, разкриха източници от МВР пред столичен сайт.

Стойчо, известен още като Чочо, сложил край на живота си в своя апартамент на пернишката улица "Тунджа".

По първоначална информация мъжът бил принуден да пусне в дома си полицаи за повторен обиск. По време на претърсването той се добрал до пистолет и се прострелял смъртоносно. Засега не е ясно как въпросният Чочо е разполагал с оръжие в присъствието на служители на МВР.

Frognews.bg припомня, че само преди седмица майката на Мима, както са я наричали близките й, разказа, че във фаталната вечер тя закарала дъщеря си на тренировка, после я чакали да звънне, за да я приберат, но момичето не се обадило. Сестрата Елеонора каза, че е получила обаждане към 9 часа в самия ден на изчезването й с нейния глас: "Отвлечена съм, има замесена полиция, моля те спаси ме", казала Мирослава. На следващия ден имало още едно обаждане, че ще се получат инструкции за действие, но такива не дошли. Ние сме нормално статистическо семейство, казваше Елеонора. Междувременно се появиха всевъзможни версии, включително и че момичето е избягало от дома си, а висши полицаи изразиха желание това да е основната и най-достоверна нишка. Мирослава никога не е била гневна, беше спокойна и отзивчива, разказваха родителите, които до последно се надяваха, че дъщеря им ще се върне жива вкъщи.



Източник: Frognews.bg




Гласувай:
4


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: topnews
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 299916
Постинги: 167
Коментари: 44
Гласове: 252
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031