Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.01.2012 16:57 - Съблазни го с ухание
Автор: topnews Категория: Хоби   
Прочетен: 1559 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 30.01.2012 16:57


Открий ключовите места по тялото си, които ще те превърнат в изкушаваща ароматна богиня.

imageКоса
Косъмът е с пореста текстура, така че там е идеалното място за нанасянето на аромат и за запазването на уханието му по-дълго време. На пазара се предлагат парфюми за коса, като избери такъв, който не съдържа алкохол, за да избегнеш изсушаването. Така всеки път, когато се раздвижиш, ще усещаш около себе си аромата. Ето и още един трик: Напръскай четката си за коса с парфюм.

Устни
За да съблазнява любовниците си, Клеопатра е слагала парфюм върху устните си. Можеш да използваш глос с плодов аромат, който ще направи целувката ти още по-вкусна.

Врат
Парфюмът, нанесен върху шията, се усеща най-дълго. Това местенце е страхотно за вечерни, силни аромати. Избягвай зоната зад ушите, тъй като мастния секрет, който се образува там може да измени уханието.

Деколте
Когато си с по-отворена отпред дреха, мацни малко от парфюма си върху ключиците, за да привлечеш внимание към цепката на бюста си.

Китки
Остави секси ароматна следа по вътрешната част на  ръката си. Така ще се чувстваш по-секси и готова за флирт. Концентрирай се върху пуслните точки, като китката и сгъвката на лакътя. Напръскай върху тях, след като си взела душ – тогава кожата ти е все още влажна и ароматът ще се задържи  по-дълго време.

Зад коляното
Нанасяйки парфюм в това интересно място, означава, че ароматът ще се издига, когато се изпарява през деня, оставяйки след себе си продължителна уханна следа.

Отстрани на кръста
Следвайки съвета на легендарната Коко Шанел, нанасяй парфюм там, където искаш да бъдеш целувана. Тази зона е много ерогенна, така че пръсни от парфюма си точно там, като го дръж на разстояние около 15 сантиметра от кожата си, така че да  се получи лек, уханен облак, а не мокро петно.

Вътрешната част на бедрата
Използвай сухи парфюми, които са на основата на восък. Те са нежни към кожата и са перфектния начин да ароматизираш вътрешната част на бедрата си за специални случаи. Този вид парфюми са също така много деликатни – човек трябва да се приближи достатъчно близо до теб, за да го усети.


Източник: cosmopolitan.bg




Гласувай:
3


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: topnews
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 301330
Постинги: 167
Коментари: 44
Гласове: 252
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930