Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.01.2012 15:29 - Красиви трикове, които ще те отличат от другите - 2 част
Автор: topnews Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 1441 Коментари: 0 Гласове:
3



8. Не оставяй отпечатъци от червило. Вместо стандартното си червило, чийто цвят след няколко целувки напълно изчезва от устните ти, заложи на супер дълготрайни продукти.

image

Снимка: Кейт Босуърт (БГНЕС)

9. Играй с цветни кичури. Миналата година вплитането в косата на цветен кичур, особено ярък, беше супер хит. След това забелязахме знаменитости като Кейти Пери, която беше прикрепила кичури в няколко различни нюанси (като блестящо лилаво, розово и синьо). За да го постигнеш, можеш да оцветиш с цветен спрей за коса няколко кичура от собствената си коса.

10. Имитирай къса черта. Хвани косата си на тила, усучи я леко и подгъни. Закрепи краищата с фиби и леко издърпай, така че да имитира естествена черта. С тази прическа ще заблудиш всички, че си се подстригала.

11. Заложи на зеленото. Този цвят е абсолютен хит в момента при сенките за очи. Цветът мента стои страхотно на светла кожа, а този на смарагд е идеален за по-тъмен тен.

12. Отличителен знак върху кожата. Залепи от тези малки декоративини камъчета, които използваш за маникюра си, но върху тялото си – например на рамото или на горната част на дланта си. Направи ги в някаква форма или с твоите и на гаджето ти инициали като използваш лепило за мигли, което после лесно можеш да махнеш.

13. Разнообрази с два различни нюанса в косата си. Направи  кичури само в горната половина на главата си. След това среши косата си назад и я хвани на опашка, точно под темето, за да се създаде контраст между цветовете (горната част ще е по-светла от долната).

14. Пробвай двойна доза блясък. Разнеси върху деколтето, раменете и ръцете си лосион с блестящи частици и след това мини отгоре с блестяща пудра. Това ще запечата блясъка на кожата ти  с часове.

15. Пожъни успех с копринено гладки крака. Ето един съвет от професионалните козметици за по-гладко бръснене. Нанеси тънък слой олио за тяло върху сухи крака, за да омекоти наболите косъмчета. След това се пъхни под душа и избръсни. Бонус: олиото ще накара кожата ти да засияе, без да е необходимо да използваш лосион.

16. Направи си различни текстури. Тенденцията на „вафличките“ в косите от 80-те отново се завръща. Направи си такива по средата на кичурите, оставяйки корените и краищата прави. Ефектът от двете различни текстури е супер секси!

17. Заложи на различни цветове. Предизвикваме те! Носи различен нюанс сенки на двете очи (като лилаво върху едниня клепач и златно върху другия ). Няма определени правила за съчетаване на тоновете, така че експериментирай и носи това, което чувстваш, че ти подхожда.

18. Танцувай безгрижно. Топлината засилва аромата, така че комбинирай парфюма си с дезодорант против изпотяване със същото ухание. Така мишниците ти ще ухаят на парфюм, дори ако танцуващ до зори.

19. Направи педикюр в камуфлажен нюанс. Ако харесваш неутралните тонове, пробвай актуалните сега каки и маслинено зелени нюанси. Можеш да използваш един от тях или и двата, като ги редуваш върху ноктите на краката си.



Следва продължение...


Източник: cosmopolitan.bg



Тагове:   красота,   кожа,   коса,   грим,   устни,   трикове,


Гласувай:
3


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: topnews
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 301405
Постинги: 167
Коментари: 44
Гласове: 252
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930