Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.12.2011 00:26 - Класираха медийните пиявици на 2011
Автор: topnews Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 975 Коментари: 0 Гласове:
3




Три млади дами попадат тази година в една особена категория на известността, наречена категорията на медийните пиявици. Обикновено в нея са включени момичета, които стават известни заради политическо събитие и после умело използват медийното внимание към тях, за да градят кариера, пише италианският сайт Лей уеб. Една сватбена церемония, една секси рокля, подчертаваща едно перфектно тяло и погледите на милиарди зрители приковани върху нея промениха живота на британката Пипа Мидълтън, сестрата на бъдещата кралица на Великобритания. Пипа, която е по-малка от Кейт Мидълтън, се оказа доста съобразителна и съумя да се възползва от капитала, натрупан на британската кралска сватба. Давайки си сметка, че там тя буквално засенчи булката, Пипа се постара през цялата година да бъде в полезрението на медиите. И те бързо заговориха за нея какви ли не чудеса и започнаха да следят всяка нейна стъпка. Пипа бързо получи и най-страни оферти - да участва в порно филм и да напише книга за перфектното парти срещу сумата от 400 000 лири.

Деветнайсет годишната мароканка Карима ел Махруг, позната с артистичния псевдоним Руби, се наби в очите на медиите още миналата година заради скандалното си познанство със Силвио Берлускони. През тази година Берлускони се оказа, според милански следователи и прокурори с куп подобни красиви познати, но Руби продължи да се откроява измежду тях и да гради слава върху руините на скандала, опетнил репутацията на доскорошния премиер на Италия. Мароканката бързо обяви, че ще издава автобиографична книга и участва в реклама за промоцията на новата книга на известен италиански адвокат, психоаналитик, писател и бивш европейски депутат. Руби се взе толкова на сериозно, че дори адресира писмо до американския режисьор Уди Алън, в което настоява да е неговата нова муза. Но най-кулминационният момент за младата дама безспорно беше гостуването й на престижния Виенски бал, където беше поканена лично от ексцентричния бизнесмен Рихард Лугнер. Тази изява на непозната доскоро мароканка, чиято единствена заслуга е да заплете политико-еротичен скандал с много неизвестни, беше отразявана много шумно от медиите сякаш на бала беше не тя, а първата дама на Франция. Подобно объркване се наблюдаваше и преди броени дни, когато Руби роди момиченце от връзката си със собственик на дискотеки. Събитието беше забулено в тайнственост точно както и раждането на бебето на Карла Бруни и Никола Саркози.

Червенокосата и миловидна на пръв поглед Анна Чапман стана най-известната руска шпионка, натрупала капитал от слава след безпрецедентната размяна на тайни агенти между САЩ и Русия миналата година. Този капитал тя умножи през 2011 г., когато се впусна в кариерата на журналист, политик и консултант. Анна зае ръководна длъжност в младежкото движение на Единна Русия, където беше натоварена да възпитава младите хора. Супершпионката започна да води и седмично телевизионно шоу, наречено "Тайните на света" и посветено на всевъзможни феномени и загадки. След това тя започна да списва блог в руското бизнес електронно издание "Венчър бизнес нюз", в който говори за развитието и стабилността на руската икономика. Според руската агенция Интерфакс красавицата работи и като съветник по инвестиционните и иновативните въпроси на президента на Фъндсервисбанк /FundserviceBank/, московска банка, извършваща плащания от името на руската държава и на частни фирми в сектора на руската авиокосмическа промишленост. На червенокосата дама беше поверена и колонка във в. "Комсомолская правда" и това й коства първата черна точка за годината. През октомври Анна беше обвинена, че е плагиатствала свой коментар за Пушкин от книга на съветника на Кремъл Олег Матвейшев. Това помрачи малко славата й и когато тя гостува в университета на Санкт Петербург, за да изнесе лекция, студентите я освиркаха и я призоваха да си ходи, защото е объркала врата на университета с вратата на порно студио.


Източник: dir.bg




Гласувай:
3


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: topnews
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 301451
Постинги: 167
Коментари: 44
Гласове: 252
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930