Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.01.2012 23:01 - Сексифицирай бюста си
Автор: topnews Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 915 Коментари: 0 Гласове:
4




image

Снимка: Shutterstock


3 лесни начина да направиш цепката на бюста си още по-неустоима. Подчертаването на това, с което си надарена, е фасулски лесно с тези брилянтни трикчета.

1. Стегни момичетата

Не си представяй, че ще трябва да тренираш усилено в продължение на месеци, въпреки че те съветваме да се грижиш добре за гърдите си. Но едно бързо упражнение за гръдния кош, докато се оправяш, също може да сътвори чудеса с големината на бюста ти. Изпробвай това, което научихме от треньорката на знаменитости Ашли Конрад (нейни клиенти са Кристен Бел и Пенелопе Круз!): вземи две бутилки за минерална вода от половин литър и легни по гръб със свити колене и крака на пода. Разтвори ръцете си настрани, докато държиш във всяка по една бутилка с вода, така че да образуваш буквата Т с горната част от тялото си. Дръж ръцете си изправени, докато вдигаш бутилките нагоре, така че да се срещнат точно над гръдния ти кош, а след това ги снижи отново до изходната позиция. Това е едно повторение. А ти трябва да направиш 25. Това упражнение стяга долната част на пекторалните ти мускули (подгръдните) и повдига момичетата ти съвсем забележимо.

2. Изпробвай този безсрамен трик със сутиена си
Съвсем лесно е и същевременно супер ефективно. Просто всеки път закопчавай сутиена си на най-тясното копче. Причината? 80 процента от сутиена ти се придържат благодарение на задната закопчалка, а не на презрамките. Така че, за да покажеш какво имаш, трябва да се увериш, че сутиенът ти е възможно най-прилепнал. В началото може да ти се стори твърде тясно, но скоро ще усетиш ефекта – особено, когато видиш доволната физиономия на мъжа, с когото си на среща.

3. Създай си убийствени извивки
За да направиш деколтето ти от секси в ултра-мега-гигасекси ти трябват само няколко козметични магии. Според Рику Кампо, гримьор на знаменитости, бронзантът е ключът към перфектния бюст. Просто го нанасяй от външната страна на гърдите си по протежение на вътрешния им край все едно оформяш полумесеци. Воала! Толкова е лесно да създадеш контурите на невероятно съблазнителния си бюст.


Източник: cosmopolitan.bg




Тагове:   бюст,   секси,   гърди,


Гласувай:
4


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: topnews
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 301586
Постинги: 167
Коментари: 44
Гласове: 252
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930